dimecres, d’octubre 11, 2006

comentari imatge_1

Hola!

Benvinguts a la primera activitat on-line.

Heu de deixar un comentari a aquesta imatge. És fàcil, només es tracta de deixar una història, d'unes 10-15 línies, escriure un text, conte o qualsevol situació que us passi pel cap.

Apa, a treballar!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi havía una vegada una noia que volia saver com era l'aigua junt amb l'electricitat.Així va fer,va agafar un radio casette i li va possar aigua per sobre.Quan va veure que li passava va començar a correr.No li volia dir res als seus pares perquè no li deixaven fer allò.Mai més ho va provar degut a l'ensurt que es va ficar.

Anònim ha dit...

Hi havía una vegada una noia que volia fer mágia a l'aigua amb una capsa de jocs màgics.Va ficar la bareta a l'aigua i va surtir un corrent eléctric , la noia es va espantar i es va posar uns guants de goma i va treure la bareta , ila explicació del sucés es que la bareta tenía una batería per una llum.

Anònim ha dit...

Aixo em va pasar un dia que estava fent un experiment de quimica i lu que volia fer era pusa una serie d'elements com sulfa,hidrogen i mes coses.El meu obgectiu era que en bes de que surtis aihua de l'aixeta surtis or per ferme ric pero en el moment que o vaig probar va caura un llanp(estava plovent)al para llams i en bes de anar al pou ba para a laixeta i aixo va fer una serie de reaccions ke cuan obru l'aixeta em surt electricitat,aixi ara no tinc que paga per lelectricitat perque tinc l'aixeta plena de cables i me estalbiat uns dines.

Anònim ha dit...

Ca la maria passava una cosa molt rara: cada vegada que es posava trista, sortien de l'aixeta llamps que de seguida l'electrocutaven. Això no li agradava, així que va pensar que com ella no tenia amics, podria ser menys vergonyosa a l'hora de conèixer gent. Al cap de dos setmanes era la nena més feliç del món, i de l'aixeta no va sortir un llamp de cap mena.

Anònim ha dit...

Un bon dia.Un noi va anar al despatx del director li va dir que passés van parlar i el direcor li va mana al nen que escrivís en un paper el que el li digués llavors el nen va escriure amb el bolígraf però per desgràcia es va trancar i es va tacar de tinta.Va anar al bany i es va netejar les man en la pica,el nen estava tan empipat que de cop i volta va sortir un llamp barrejat amb l'aigua.El nen es va preguntar perquè, i es va acordar que la seva àvia que és endevina li va dir que li passaría una cosa molt estranya al llarg del dia si s'enpipava,l'àvia sempre te raó.

Anònim ha dit...

Hi havía una vegada que estaven construin un bloc de pisos,els treballadors sen van enboraxar,i es van equivocar en posar l'electricitat per que passes la llum,van posar l'electricitat en l'aixeta.Quan el van construir tot el bloc de pisos,es van anar a dormir,i al dia segÜent tenien molta sed,van obrir l'aixeta,i els hi va sortir un petit rall,fins que van posar be lo de la electricitat no van poder anar a viure ningu.