dimecres, d’octubre 18, 2006

comentari imatge_2

Molt bé, un cop superada la por inicial, ara és el torn del segon grup. Ja sabeu, les normesn són les mateixes: publicar un text d'unes 10-15 línies que facin referència a la imatge adjunta.
Va, que és fàcil!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi havía una vegada una familia que s'en va anar de viatge i van arribar a un poble rural que estava una mica sol, amb les finestres trencades i reixes al voltant. Una dona d'allà els va dir als nens que no pujaren al tobogan perquè deine que era el "tobogan sense retorn" no van fer molt de cas. A l'altre dia els nens es van pujar i es van tirar dues vegades i a la tercera vegada van desaparèixer... Des d'aquell dia ningú s'ha pujat en aquell tobogan.

Anònim ha dit...

Fa molt de temps van inventar el tobogan més gran del món, estava protegit per tanques i guardes de seguretat.Un dia un nen molt atrevit va entrar dins del recinte sense que els guardes el poguessin veure, molt decidit va pujar al tobogan i es va tirar. Al dia següent, el tobogan ja no estava l'havien tret perque era molt perillós. El nen va morir.

Anònim ha dit...

Hi havia una vegada en un parc en les afores de Barcelona on hi havia una fabrica que la volían derrumbar. Quan ens van comunicar la noticia, vam anar al parc i vam cridar a tots els nens de les afores perque vegin que no volíam que derrumbasi la fabrica perque si no ens quedava sense parc per on divertirnos cuan sortiem del col·legi.

Anònim ha dit...

Fa molt de temps en un parc solitari hi havia un tobogan màgic.
El tobogan estava al costat de una casa abandonada on la gent que entrava... i no sortia viu.
Els nens petits anaven molt a jugar.. però un dia va pasar una cosa terrible, que ningú anava.
Fins que un nen molt valent es va atrevir a anar i la gent es va donar compte que , no pasava res i llavors aquell trist parc es va conbertir en un parc molt famos: ''El Tibidabo''.

Anònim ha dit...

hi havia una vegada una familia, que vivia en una casa que estava abandonada on tenian una filla que anava al parc cada dia, quan tornava de l'escola pero un día va veure que uns senyors s'estaven emportant els gronxadors...
i la nena quan ho va veure de cop es va posar a plorar perque nomès quedava el tobogan i va anar a preguntar-li als senyors que havia passat amb el parc i li van dir que en farien un de nou.

Anònim ha dit...

Fa molts anys un nen que mai va tindre regals per reis, els seus pares li van regalar un tobogan de segona mà, per què eren pobres i no disposaven de tants diners com per comprar un tobogan de bona qualitat.
Al dia següent per primera vegada es volia llençar per primera vegada però el nen al veure l'estat del tobogan no les tenia totes.Però al final es va tirar, i va pasar un cosa molt desagradable el nen al caure es va quedar paraplègic, però al final li van operar i va tornar a caminar i el tobogan el van llençar.