dimecres, de novembre 01, 2006

comentari imatge_4

Hola alumnes meus!
Mirem la nova imatge que toca ara... Les normes són les mateixes: un espai i 10-15 línies per deixar-hi el comentari, d'acord?
Va, que és moolt fàcil!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi havia una vegada un nen que va anar de excursió a la Sagrada Familia amb uns amics. Mentre pujaven les escales de una de les torres del monument, ell contemplava les vistes de Barcelona
. Van arribar a un lloc que hi havia una estatua que es trobava a l´aire lliure. Ell, mentre els seus amics miraven les vistes va sortir a observar l´estatua, i de sobte va escoltar a uns ocells, es va girar i va veure un .......... nit de golondrines! . Va agafar el nit i se´l va portar a casa fins que es van fer grans i els va deixar lliures.

Anònim ha dit...

Era un dia bonic feia sol.En pau anava a treballar a una oficina com cada dia i aquell dia li tocaba anar a una entrevista de salud del treballador.Quan va arribar un señor molt bé vestit li ba començar a petar la xerrada de que treballaba molt malament i al final li van dir que el despedian es ba enfadar tant que ba sortir del edifici corrent cap a la sagrada familia, estava tant emprenyat qe ba pujar fins don havia una estatua molt raraliba agradar tant qe ba decidir tirarsa desde don estava la estatuaqe li agradaba tant,i com es normal no ba sobrevivir.