dijous, de novembre 09, 2006

comentari imatge_5

ja era hora... per fi s'acaba!!

És el nostre últim viatge, les últimes 10-15 línies sobre una imatge...

¿Cal que digui res més? Apa, aquesta és la imatge.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Era un dia bonic feia sol.En pau anava a treballar a una oficina com cada dia i aquell dia li tocaba anar a una entrevista de salud del treballador.Quan va arribar un señor molt bé vestit li ba començar a petar la xerrada de que trreballaba molt malament i al final li van dir que el despedian es ba enfadar tant que ba sortir del edifici corrent cap a la vía del tren i ba tirar el seu maletí a la vía i despres es ba suisidar tirant-se per el barranc.

Anònim ha dit...

Havia una vegada un senyor que anava perseguint un tren on anava el seu millor amic que s'anava per sempre, ell volia anar amb el seu amic, però el tren anava molt ràpid. En Pep, així era el seu nom, estava a punt de rendir-se, però no ho va fer, va llençar la maleta a la via del tren i va sortir corrent sense pensar-ho. Si que va aconseguir pujar-se al tren, però sense equipatge. Ara tothom que passi per la via podrà veure la maleta.

Anònim ha dit...

Un dia pel damati un señor que anava cap a l'estació de França(en Barcelona)el señor va arrivar a l'estació,va entrar i, va anar corrents cap al tren que estava esperant a la via 4 en destinació Italia.Quan va arribar vago lu primer que va fer era seure ,de sobte el tren va començar a caminar.El señor va veure que s'havia quedat una porta oberta i també va veure que hi habia un nen de 5 anys que es dirigia cap a la porta i també que hi habia un maleti al costat de la porta i, el señor no su va pensar va arrancar a correr cap al nen i,el va agafar cuan estava a prop de caura pero, el maleti es va caure hi va quedar a sobre la via

Anònim ha dit...

Havía una vegada uns nens que anavan totes les tardes a la vía d'un tren,per saltar la vía quan venía.Una tarda van anar a la vía i es van portar maletes amb roba de camuflatje per jugar i desprès saltar.Van jugar,i quan venía el tren es van possar en fila i van saltar,i un,en Joan va relliscar i no va saltar bé,el tren li havía atropellat i els demés van possar la maleta d'ell a la vía del tren i es van anar corrent.