dimecres, de gener 24, 2007

publicistes

--TRABAJO DE CASTELLANO--

Comença una nova campanya de publicitat, i amb tots els mitjans possibles.
D'això és tracta el nou treball de l'assignatura de català, crear una gran campanya publicitària ens els següents suports:
  • mitjà gràfic: un anunci d'un producte amb lema, imatge, frase, etc. Com si hagués d'aparèixer a tots els diaris i revistes del país.
  • mitjà auditiu: una cunya radiofònica, amb música, diàleg, una frase impactant. Ja sabeu, heu de ser l'estrella de les emissores de ràdio.
  • mitjà audiovisual: l'anunci televisiu de la teva vida, amb actors, amb imatges impactants, música de qualitat. Tot perquè la gent no canviï de canal quan surti.
Tot això s'ha d'entregar abans del 21 de febrer en un CD on hi hagi els tres arxius, un en Word, l'altre en mp3 o wav, i el tercer en format video mpg o el que sigui que es pugui veure a l'ordinador ok?
Endavant amb les idees!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi que t as equivocado el trabajo es de castellano a ver si vas a liar a alguien...

Anònim ha dit...

aaaaaa!!!
per cert a tu et sembla bé deixar una entrada a les 23:11 de la nit sabent que el dia següent as d'anar a treballar????

Doncs k no torni a passar.

Anònim ha dit...

m'aburreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeixo!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

es k avui no tinc deures

Anònim ha dit...

bueno... vaig a fer algo de profit

Vinga dwwww

Anònim ha dit...

Jordi me e quedado sin grupo del trabajo de castellano y e estado preguntando pero no me admitian.Me buscare la vida y me ayudaran el Javi.R.A. y el Isma.R.A.que son mis hermanos.

Anònim ha dit...

Los videos fueron gracioso, suerte k el nuestro no se vio -.-'' Bueno yo no salia xD..

Anònim ha dit...

ajajajajajajaj