dimarts, d’octubre 01, 2013

DESCRIPCIÓ 1


18 comentaris:

Joel Cobo Lopez ha dit...

Aixó es un elefant que li habrian tret el seu habitat per la contaminació forestal per la contaminacio forestal moren molts arbres i molts animals per que els treuen del seu habitat per que volen o com posen en la imatge per fer vies de tren o torres electriques etc..per això aquest animal surt aqui representan que li han tret el seu hogar o millor dit la seva zona aquest animal te cara de tristor de sense hogar sense menjar sense res per aixo no es poden tallar els arbres o els hogars dels animals per que si no acabarian aixi com surt a la imatge sense on anar sense control sense fer res

Aitor Sainz Codes ha dit...

A la imatge es veu un elefant creuant un via de tren en un paisatge boscòs. Pot ser que hagi escapat d´un zoològic de la zona o que visqui en llibertat al bosc. Sembla que esta epantat o fugint d´algú, segurament un caçador furtiu, si els caçadors segueixen així acabaran matant tota la fauna d´aquest bosc. Si atrapen a l´elefant sera el seu fi.

priyanka ratna ha dit...

Aquest elefant és deu haber escapat d'algún parc natural, esta caminant per una via de tren, el seu cap no deixa veure si hi ha algún tren però sembla que no,porta alguna cosa d'aliment a la trompa,és veu vegetació al fons.
El cel es clar i a la dreta és veu una paperera i una señal per al tren. No és veu ningún animal més, ni ocells, esquirols res de res.

Marc Nieto Nogales ha dit...

En aquesta imatge es veu un elefant gran i bastant gruixut que esta per la selva. Esta caminat per sobre de una via de tren alla tot tranquil.va anar a agafar fruita de l'arbre o menja y despres anira a veure aigua per refrescar-se la esquena perquè tenia molta calor.

Raisa Novo Vidal ha dit...

A la imatge surt un elefant que está en una via.Al dia segÜent es veu que va sortir la noticia de que un elefant s'habia escapat, un noi el va anar a buscar y el va trobar en mig de la via de tren.El tren encara no hi habia passat y quedava mitja hora, ell va fer que el elefant vingués per mitjà de comunicació de signes el elefant el va costar entendre pero va acabar viu y el noi va trucar al zoo y el van possar a la seva zona amb els demés elefants.





Sara Bastante ha dit...

En aquesta fotografía podem observar com un elefant está passant per sobre d'una vía de tren, no és sap sí el tren estava apunt d'arribar, o el tren acababa de passar, avans de que el gran y bondadós animal, passes per aquell lloc. Sembla que está espantat, com si hagués pasat alguna cosa y el volía fugir pero no sabía com.

Marta De La Cerda Giménez ha dit...

En aquesta imatge apareix una via de tren en mig com d'un bosc i la creua un elefant amb herba a la trompa. Aquest elefant pot ser que estigui en Índia perquè allà en les pel·lícules surten molts elefants i se els a escapat de on el tingui el seu amo. Sembla que a menjat molt perquè no esta prim ni mica i porta menja. Però sembla que esta trist i bastant sol.

Daniel Pujibet Gálvez ha dit...

Aquesta es una imatge d'un elefant creuant les vies del tren. l'elefant s'ha pogut escapar del zoo o del seu amo que l'ha perdut. l'elefant sel veu fort i amb ganes de trobar-se amb la seva família d'elefants. El tren ya hauria passat perque no s'en veu ningún objecte, transport ni persones que estiguin al seu voltant, o alomillor es un bosc poc conegut i que esta a molts quilòmetres de la ciutat.

Noelia Pérez Moreno ha dit...

En aquesta imatge es veu ha un elefant que està pasant per la via d'un tren, tothom diu que aquest animal tan gran s'ha escapat d'un zoològic que hi ha a uns quants metres d'aquesta via de tren, l'animal va tot tranquil caminant, però te molta gana i intentará agafar una mica de menjar y aigua perquè es molt desidratat

Esther Romero ha dit...

En aquesta imatge hi ha un pobre elefant creuant la via del tren. L`elefant solen ser animals de molt pes, llestos i de color gris , les seves orelles son grans tal i com les seves cames i la trompa molt llarga que les fan servir per menjar i dutxar-se principalment. Aquest animal viu a la selva , a Espanya no hi han es pot tovar per l`Africa . es molt trist veure aquest pobre animal perdut per un bosc verdós on ningú el pugui onar de menjar

Christian Gomez Reinoso ha dit...

A la fotografía es veu un elefant creixant una via ferroviaria,el mes segur es que allí escapat per tenir por d'alguna cosa del bosc,potser per el tallament d'arbres o el capturament d'animals en les ciutats de Tailandia,porta com menjar del bosc a la trompa

alex lopez poza ha dit...

en aquesta imatge surt un elefant que es veu que te molta gana per aixo es arriesga a pasar per la via del tren per menñar un tros gran derva, el elefat no te res de por es un elefant molt valent i perxo va a por el tros derva i tambe es per que motla gana i no se avuanta mes,pero el elefant te molta sort de que no a pasat el tren i no le a pasat res

alexandra blanco vidal ha dit...

Aquesta imatge representa que hiha un elefant que ha perdut la seva familia y que vol pasar per la via del tren pero sobretot te molt por

Anna Gil Armengod ha dit...

A la imatge es veu un elefant creuant les vies del tren. Es veu tranquil perquè no ve cap tren.Té a la trompa una mica de vegetació que està menjant,segurament porta molta estona caminant.Sembla ser un elefant indi perquè té les orelles petites. La via del tren es troba dins d'un bosc molt espès.Segurament el seu amo ja ha creuat la via i l'elefant el segueix.

Laura Estellés Martín ha dit...

Aquesta imatge la vaig fer jo al meu viatge a l’Àfrica, estava al tren i va a veure una averia, el tren es va parar i conseqüència vam estar com dues hores aturats allà. Portàvem tres quarts d’hora quiets, vaig agafar la càmera per fer unes quantes fotografies, y just en aquell moment va passar aquella bestiesa llegant, donava por, era immens, vaig tenir por de que vingués a nosaltres però no es va ni adonar.

Ian Ferreres Sánchez ha dit...

Aquesta imatge s'ha fet a la híndia com es veu que hi ha un elefant que esta passant per la via del tren, ara no veiem ningun tren, pot ser que la via del tren estigui abandonada per que a la imatge veiem que no pasa ningun tren pero no crec que estigui abandonada per que no es veu en molt mal estat, com veieu hi ha molt habitatge, molta natura, per això hi podem veure un elefant molt gran, que ara esta pasant per que no hi pasa ningun tren.

Judith Vidal Terraza ha dit...

En aquesta altre fotografia es veu un aminal molt gran atrevesant una via de tren o de trenvia.
Sembla que porta alguna cosa agafada amb la tronpa llarga que te l'elefant. El fons de la fotografia es com una mena de prat verd molt bonic com el paisatge descrit anteriorment. la via es com totes les demes, molt llarga amb tronc de fusta per el mig, l'exterior de la via es grisa.

Alba Montolio Romo ha dit...

En aquesta imatge podem veure un elefant que va caminant sobre unes vies de tren, potser s´ha escapat del zoo. Les seves orelles són molt grans i li tapa la vista, no pot veure si ve algún tren, alguna persona etc...Està en un bosc, en aquest bosc podrá agafar menjar per sobreviure, algunes fruites dálgun arbre, algunes herbes, perque es vegetarià i podrá sobreviure fins que el trobin