dimarts, d’octubre 01, 2013

DESCRIPCIÓ 5


15 comentaris:

Joel Cobo Lopez ha dit...

en aquesta imatge surt un noi que no se sap si es periodista paparrazzi o el que sigui pero el cas es que esta fent un video o fotos a una csacada o una muntanyeta ouna rampada es força bonic trobarse aixo suposo que representa que les grabadores no serveixen per grava baratlles o insultes si no cose familiars cumples o coses que volem nosaltres cadascu que faci el que vulgui pero jo crec que no esta be que els movils i tot aixo s´usi per a gtavar gent que insulta a otra gent o baralles .... el que sigui pero no crec que sigui de bona educacio

Aitor Sainz Codes ha dit...

A la imatge es veu una mà d´una persona gravant un video o fent fotos a una petita cascada.La cascada es deu de trobar en un bosc o selva ple de vegetació.A la imatge no es pot veure si nomès hi ha una persona o hi ha una fàmilia. La cascada deu formar part d´un petit riu que pasa pel bosc i desemboca en el mar, en un llac o en un altre riu.

Raisa Novo Vidal ha dit...

En aquesta imatge surt un noi com si estigués fent un documental de la natura y esta gravant com és el cicle d'un riu.Va decidir anar a la muntanya per a veure que tipus d'árbres hi habien y fer anàlisis per veure de on surten, si dona fruits, tipus de fulla...A la foto només surt un noi no hi ha més gent será perque el treball aquell era només d'una persona y ella s'ha enrrebuscat un lloc solitari.

Sara Bastante ha dit...

En aquesta imatge surt un noi gravant o fent fotos a una cascada, la cascada em sembla que esta en un bosc força amagat pel que sembla. És molt bonica, pero es un lloc molt solitari suposo que no coneixera molta gente aquest lloc, a mi sincerament m'agrada moltísim, tan per vindre sol, com amb uns amics o amb la teva familia,té molta vegetació, es una paisatge d'un color molt verdós.

Marta De La Cerda Giménez ha dit...

En aquesta fotografia apareix una persona fent un vídeo d'un paisatge en mig de la naturalesa que n'hi ha una cascada molt gran i molt bonica,que cau l'aigua amb molta força,l'aigua també es desvia cap els seus costats;en el seu voltant n'hi ha molta vegetació diferent. Sembla que esta sol i no n'hi ha ningú amb ell allà. allò es veu molt bonic i a la seva família els hi agradarà molt.

Daniel Pujibet Gálvez ha dit...

En aquesta imatge es veu a una filmant o fotografiant una bonica cascada enmig d'un verd molt intens que cobreix quasi tot la imatge. La càmara es veu d'ultima generació perque la imatge es veu quasi igual que la pròpia realitat. Deuen haver recorregut un bon tros desde casa seva fins a allà perque sembla que estigui en un bosc aillat de les cases i de les ciutats. No es sap que si la cascada es d'aigua potable o no potable perque no posa ningún cartell

Noelia Pérez Moreno ha dit...

En aquesta imatge podem veure a un noi que està grabant el medi ambient, perquè està fent un treball per l'escola i s'ha tingut d'anar a un bosc.L'ho que podem observar en l'imatge es que es un bosc amb una diversitat de plantes y catarates molt amplia, segur que aquest treball es per l'assignatura de naturals, ya que el noi esta graban molts llocs d'aquest ampli bosc.

Christian Gomez Reinoso ha dit...

En aquesta footografia podem veure un noi o noia que està fent un video d'una cascada perqu li agrada.El noi està com en un bosc on hi ha uuna petita cascada o un riu.Es veu com un anima en el terra a prop de la cascada,es de color marró fluix.

Esther Romero ha dit...

En aquesta imatge ens esta ensenyant un preciós paisatge de molsa amb una clara cascada. La cascada brota del cim d`un manantial a 15 quilometres.El paisatge es ple de molsa molt verda. La cascada es troba al mont de Tokio ,aquest senyor es biòleg i llavors esta fent fotografies per despres poderles presentar en un nou tema de laboratori .

alex lopez poza ha dit...

en aquesta imatga surt un noi gravan una cascada de aigua, un paisatge molt bonic a lo millor el noi que esta fen el vidio o fotografía no sesap pero a lo millor esta gravan per un programa de televisio o per vidios bonics no se sap pero lo que si que se sap es que esta gravant o fotografiar la casca

Marc Nieto Nogales ha dit...

En aquesta imatge surt una persona que només se li veu una ma la dreta. Esta fen una fotografia a una camara de fotos de color gris amb una pantalla petita que per allà es veu on esta i a que li esta fent la foto. Esta en un bosc que hi han roques molt grans amb una cascada petita que es quan l'aigua cau i es xoca amb les roques.

Anna Gil Armengod ha dit...

Es veu la mà d'un home agafant una càmara. Està filmant un paisatge. Crec que aquest paisatge és el naixement d'un riu al Pirineu. Es veu com brolla l'aigua i com baixa en cascada. Les roques estan recobertes de molsa. Segur que aquest home ha anat amb la seva família a passar el cap de setmana a una casa rural a prop del riu.

Laura Estellés Martín ha dit...

Aquest va ser el dia en que vaig estrenar la meva càmera digital de vídeo, que era gris amb molts botons,, a les instruccions posava que per gravar paisatges tenies una opció que deia: ‘paisatge clar’, el boto esta al costat de la pantalla y tenia dibuixat una imatge, la veritat es que em va anar molt bé per gravar aquella seqüència ja que volia tindre un bon record d’aquell lloc tan bonic.

Judith Vidal Terraza ha dit...

En aquesta foto surt un noi que sembla que esta gravant. La imatge és original, perque surt el paisatje, i despres surt el noi amb la camara de video, i a la camara de video surt el paisatje que eh anomenat anteriorment.
No es pot arriba a veure si esta sol, o si esta acompanyat, pero jo crec que va sol, perque si estigues acompanyat sortiria mirant cap el costat com si estigues comentant el paisatge con l'altre gent

Ian Ferreres Sánchez ha dit...

Aquesta fotografia veiem, que el fons es molt bonic, es una fotografia molt maca cap a la natura. A la fotografia surt una cascada, hi veiem com el noi o noia li esta fent una fotografia, amb una càmera una mica bella. Aquella cascada es molt bonica. Jo la trobo molt bonica per que ami m'agraden molt les cascades i molt mes amb aquesta natura, aquest fons tan bonic que hi ha.