dissabte, de desembre 23, 2006

[23 12 06] uns dies abans tots amb presses

Uns dies abans de Nadal tothom va molt de pressa per fer les últimes compres...
vosaltres també heu d'anar amb presses... heu d'escriure en unes 5 - 10 línies un resum de la vostra vida, és que tinc pressa i no tinc temps de llegir-ho tot.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

un dia del novembre del 1993 vaig neixer. Amb tres anys vaig començar l'escola al Joan Antoni Parera allà vaig estar molts fins que a cinqué em vaig cambiar a un millor col·legi: el San Francisco, un any mes tard vaig acabar la primaria i vaig començar l'ESO vaig coneixer a professors magissims. I aqui estic a 2n d'ESO.

Anònim ha dit...

Vaig néixer el 18 de desembre de 1993.Visc en casa del meus avis perque el meu pare va tindre un accident. Vaig començar el col·legi amb 4 anys en el San Francisco. Amb 10 anys vaig començar 1n d´ESO, amb nous professors i més durs,i entre els anys 2006 i 2007 estic en 2n d´ESO,actualment.

Anònim ha dit...

Vaig neixer el dia 5 d'Agost del 1993. Amb 3 años vaig començar la meva vida de estudiant al col·lego: J.A Parera, vaig estar desde educació infantil fins a sisè de cicle superior. Ara e començat una nova etapa ''L'E.S.O'' al C.E San Francisco i vaig coneixer nous professors i alumnes, i entre els añs 2006 i 2007 estic en 2n d'E.S.O

Anònim ha dit...

El dia 28 de setembre de 1993 a l'hospital de sant Jordi va néixer una criatura (entre d'altres), aquesta era jo, amb dos anys vaig anar a la guarderia, amb tres em vaig canviar a una altra y amb cinc vaig començar en el Sant Francesc, amb sis anys vaig anar a disneyland resort Paris i el mateix any va néixer la adorable de la meva germana Laura, ara tinc tretze anys i segueixo al Sant Francesc.

Anònim ha dit...

El 1992 vaig neixa yo, osigui l'any de les olinpiades.Vaig fer prescolar en un colegi que no se el seu nom, llavors una part de la primaria la vais fer a la Palmera pero como que vaig tindre de repetir vaig vindre al Sant francisco i aqui he fet la meva primaria fins aribar a on estic la E.S.O.

Anònim ha dit...

Jo vaig néixer el 12 de gener de 1993.Anava a guarderies, després a una escola.El 1996 va néixer la meva entremeliada germaneta.
Vaig continuar a la mateixa escola.A cinquè de primaria em vaig canviar a l'escola que vaig ara, fins a aquest curs 2n d'ESO.
Entremig a passat de tot.Utilitza la teva imaginació...