dimarts, de desembre 26, 2006

[26 12 06] qui és sant esteve?

avui celebrem el dia de Sant Esteve... potser alguns us reuniu amb la família o passeu olímpicament de tot, no ho sé. Del que es tracta en aquesta entrada és d'inventar-vos, en unes 10-15 línies qui era aquest sant, un dels primers del cristianisme i que va viure poc després de la mort de Jesús, ara fa uns 2000 anys, en época dels romans.
Apa doncs, espero algun comentari!

Bon Nadal a tothom!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sant Esteve:
Sant Esteve era un home amable, generòs, simpatíc, bona persona,etc... Resumint era molt bó.
Era conegut per la seva adicció als dolços i per que li agradava força menjar.
Hi havia un rei que era molt dolent molt dolent que feia pagar molts diners als seu poble un dia es va pendre de valor i va anar a veure al rei per dir-li un par de coses però el rei es va enfadar i el va penjar a la forca.Desde aquell dia, en reconoxement a ell, es celebra un dia al costat del naixement de Jesùs.
PD: per això es menjen dolços

Anònim ha dit...

Sant Esteve era un senyor que els seus pares li explicaven qui era Jesús, ell, volia conéixer més de la seva història i va investigar, va investigar tant que es va convertir en un predicant del cristianisme. Tal dia com avui va morir i al mateix dia li van proclamar Sant perque va fer un miracle a un senyor, el va curar de cáncer. I van dir que com va morir el dia després de la mort de Jesús, aquell dia totes les famílies tenien que estar juntes celebrant que el van proclamar Sant. I encara en la actualitat es celebra aquesta festa

Anònim ha dit...

Sant Estebe convertia a molts jueus a la fe cristiana fins i tot sacerdots. Al veure això, els ancians i caps d'algunes sinagogues van començar a elaborar plans per a vèncer-lo i desacreditar-lo. Al principi van voler discutir amb ell però acabaven vençuts. Finalment ho van acusar davant el Sanedrín de blasfèmia contra Moisés i contra Déu. Esteban per donar testimoniatge de Jesús ressuscitat morir apedregat als afores de Jerusalem. Mentre ho executaven resava. Saulo que es coneixia com l'apòstol Pablo era un jove que estava present en aquells moments, encara que no va participar en l'apedregament i es limitava a cuidar la roba dels quals ho feien.

Anònim ha dit...

San Esteve era un nen, que sempre feia entremeliadures, però que en el fons era molt bon noi.
Quan va crèixer i es va convertir en un home(que tenia molt bon coss, per cert..., es va dedicar a robar les riqueses dels rics i a donarse-les als pobres.
Aquella pobre inculta gent, van proclamar a aquell jove que els portava per a poder menjar , un Sant en tota regla.I van fer estatuilles i tot!
Com ell cada vint-i-sis de desembre robava més de el compte, aquell dia ho van celebrar.
Aleshores es celebra aquesta festa, i també d'allà va sorgir aquest conte, En Robin Hood.I que ningú s'imagini que aquell autor tenia tanta imaginació que només és un plagi!!