dijous, de desembre 28, 2006

[28 12 06] dia dels innocents


avui és el dia dels innocents... això no és una innocentada. Heu de fer feina. Mmmmm què fareu?... heu de pensar en una innocentada: una notícia que sigui falsa, però que sigui creïble; allò que diríeu, a simple vista, que no sabeu si és cert o és fals. Apa, a pensar.

Ah, recordeu que les notícies tenen titulars. I el text ha de ser d'unes 10-15 línies.


PD: si algú ha fet alguna innocentada durant el dia d'avui, ho pot deixar per escrit a l'apartat de Bon Nadal... sí, aquell on us queixeu dels deures que heu de fer!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un nou planeta en el nostre
Sistema Solar.

Avui, 28 de desembre de 2006,s´ha descobert un nou planeta en el Sistema Solar, aquesta notícia la confirmat la NASA. El planeta, d´una mida una miqueta més gran que la Terra esta envoltat d´una capa de gasos, té un anell com Saturn, de color vermellós,el anell sera anomenat per els científics "rondus", i el planeta sera anomenat "Punquos.




28 de desembre 2006

Anònim ha dit...

La veritat dels pirates del carib.

Jhonny Deep el capità Jack Sparrow ha dit Sí, com molts imaginàveu en la tercera pel·lícula dels pirates del carib hi hauran problemes d'amor, el Jack i en Will Turner voldran a l'Elisabeth com a dona però de tant barallar per ella sorgira una relació molt bonica entre ells''. Del Jack es veia venir però en Will, canviarà la seva forma de ser o el seu vestit per alguna cosa semblant al Jack? Haurem d'esperar per això.

Anònim ha dit...

Atenció, atenció!!!!!!!!!
Molt de compte quan aneu pel carrer, potser us trepitjeu amb la nova moda d'aquest any!!!!
Veureu a la gent en...ufff...
és molt difícil de dir-ho...
Veureu a la gent en pilota picada!!
Aquesta moda la a posa't l'Aghata ruiz de La prada!!!
Aquesta dona cada dia està pitjor!!
Molt de compte, i no us oblideu les ulleres de sol a casa.És el meu consell.