dimarts, de febrer 16, 2010

TEXT INSTRUCTIU

Com faries aquest pastís?

22 comentaris:

Judith Cervelló Garcia ha dit...

Per fer aquest pastís cal seguir les següents indicacions:
Primer cal que comprovís que tens tots els ingredients, quan ja ho has comprovat cal fer la massa del pastís,no oblidis que tens que possar-li el xocalata a la massa, quan ja li hagis posat el pots ficar al forn perque es coui.
Quan ja tinguis la massa cuita potas fegir el xocalata per sobre de la massa, tens que esperar a que reposi el pastís durant 10 o 15 minuts, que ja hagi resposat pots anyadir la nata que hi ha per sobre y le cireres que hi ha a sobre del pastís. Després si vols amb nata o vainilla o el sabor que vulguis pots escriure unes lletres sobre del pastís.
Quan hagis acabat, si es estiu fica'l a la nevera perque no es derreteixi.
Finalment, et desitjo sort perque els agradi als invitats!

Andrea Banderas ha dit...

Els pasos que has de fer per a conseguir aquest pastís es:
1.Fer la masa de brioix i posar-la al forn tingues en conté que as de posar lavadura a la masa perque puji a l'hora de posarla al forn.
2.Cuan ja tinguis feta la masa tens dos opcións comprar ja la nata montada de xocolata o fer-ho tu mateix. Per a fer la teva propia nata de xocolata has de batir la nata normal pero a mes li has d 'afegir xocolata a la nata ,tot seguit la bateixes i la posas a la nevera.
3.Cuan ja tinguis preparada la nata i el brioix a punt, tindras de repartir la nata per tot al pastís fins que quedi tot cobert .Después si t'agrada amb mes decoració pots posar lletras o fer montañas de nata al boltant del pastís, com tu vulguis.
4.Per tenir enllestit el pastís posa el pastís a la nevera fins que sigui el moment treurel i gaudir del seu sabor.
Bon profit.

adrián sánchez villacampa ha dit...

par fer el pastis de xocolata s'ha de seguir les instruccions seguents:
1-els ingredients:3 hous,1yogour natural,1 got i mitg de sucre,mig got d'oli,3 gots de farina, 1 sobre de levadura, i xocolata en polv.
2-la fiqes al forn i esperes entre 20 i 30 minuts.
3-i quan la treus del forn la deixes enfriar. i la pintes amb xocolata i l'adornes al teu gust.
i quan ja tinguis fet el pastís
BON PROFIT!

Sandra Hijazi ha dit...

Per fer aquest pastís cal tenir tots els ingredients i seguir els pasos següents.

INGREDIENTS:
-2 ous
-500g de farina
-250g de xocolata
-150g de sucre
-2 sobres de llevat en pols
-nata muntada
-guarnicions: figuretes,fruita(...)

NOTES:

Si es vol es pot posar gasificant per a que aumenti el pastís però no e s recomanable.
Per a la guarnició es pot posar nata muntada de xocolata, fruites en conser.

Pasos a tenir en compte:

1.- Posar tots el ingredients tret de la farina en un mateix bol i remenar-ho tot.
2.- Quan estigui tot ben remogut en una barreja homogènia, s'agrega la farina, poc a poc per tal d'evitar grumolls.
3.- Previament calentat el forn a 180ºC durant uns 5 minuts, s'ha de posar el pastís en un motlle, untat amb mantega, durant 45 minuts.

Has de tenir compte, que no se't cremi, per saber si està fet o no, has de punxar al mig amb un ganivet, si queden restes de xocolata o està molt humit, llavors, t'hauràs d'esperar.

Quan estigui, cal dividir-lo en dues parts, per a posar la nata muntada.

Després,s'han de posar les guarnicions, en aquest cas hem optat per felicitar a un amic, posar cireres confitades i ecuts del Barça.

Us desitjo que tingueu una bona festa i que el pastís sigui del vostre gust.

David Conesa Ortega ha dit...

PASTÍS DE XOXOLATA PER ANIVERSARI

Per a fer un pastís de xocolata pensat per a celebrar un aniversari es necessita:

-Un iogurt.
-Tres ous.
-Un got d'oli.
-Dos gots de sucre.
-Tres gots de farina.
-Cacau en pols.
-Llevat.
-Guarnicions.

Passos a seguir per a la seva preparació:

·Primer, aboca-hi el iogurt en un recipient profund.
·Acte seguit, col·loca en el mateix recipient els tres ous.
·En el recipient on hi havia el iogurt pots posar oli i afegir-lo al iogurt i als ous.
·Seguidament, fes el mateix amb el sucre (dues vegades) i amb farina (tres vegades).
·Posa-hi mig sobre de llevat.
·Afegeix cacau en pols (si el vols amb molta xocolata, més, però si el vols amb una mica de sabor, menys).
·Remena ben remenats tots els ingredients.
·Aboca el que hi ha després de remenar en un recipient amb la forma en què vulguis el pastís.
·Fica'l al forn.
·Finalment, a les guarnicions, pots posar cireres, xocolata amb formes d'un motlle, una felicitació amb xocolata o nata amb xocolata.

Sarah González Escudero ha dit...

Per fer un pastís de xocolata cal utilitzar els seguents ingredients:
-3 Ous
-1 Iogurt
-Oli
- 200g Sucre
-300g Farina
-200g de xocolata en pols
-1 sobre de llevat

Quan ja tenim els ingredients cal seguir aquets pasos:

1: Batir tot en la batedora i colocar-ho en un recipient.
2: Calentar el forn 15 minuts, posar-lo a dins a 150 graus durant 45 minuts.
3: Als 45 minuts es treu del forn i ja està llist per a menjar-ho

María Hernández García ha dit...

Bona tarda avui farem un fantastic pastís xocolata.
Primer necesitarem els ingredients que són:
100 grams de xocolata
200 grams de mantega
200 gras de sucre
2 ous
200 grams de farina
1 culleradeta de pols Royal

Una vegada que has obtingut tots els ingredients, començem!
Primer es barreja la mantega amb el sucre fins que es formi una masa fina, seguidament es barrejan els ous y la xocolata desfeta al bany maria a continuació es posa la farina y el pols Royal un cops que tot estigui ben barrejat s'introdueixen els ous batuts barrejant-los suaument.
Tot seguit es posa la barreja en un bol y es fica al forn.
Atenció s'ha de deixar de 40 a 45 minuts no més, ja que, es podria cremar.
Si has seguit tots el pasos sense saltarte'n cap podrás gaudir d'un magnífic pastís.

Alex Monteys Giemenez ha dit...

Per aquest pastis s'ha de comprar el seguents ingredients:

-Un molde rodó
-2 ous
-100g de farina
-100g de sucre
-75g de xocolata
-125cl de llet
-un paquet de llevadura

Despres d'haver unit tots els ingredients al molde es posa al forn durant 45 minuts per que este ben farcit.Després quen hagin passatels 45 min es treu, despres de 15 min tel pots menjar

Estefania Escobar Hidalgo ha dit...

Per fer un pastís per al Jordi necessitem:

El primer de tot es agafar els ingredients necessaris, desprès hi ha que aplicar-ho tot, (per la massa) desprès quan ja i estigui tot es re-meneja bé i la massa ja esta feta. Per un altre costat fem la xocolata, xocolata en pols, es posa en una caçola d'aigua calenta i després els pols es remena bé fins que ja ho aconseguim. Desprès fem la nata muntada ben feta. Desprès es posa a la nevera per a que no es desfasi.
Sobre tot que no faltin les xocolatines del barça! apart de que son del barça es que estan molt bones, i això es compra a una panaderia.
I ja ho tenim tot i ara a passar-ho bé a la festa!

cristina valero ha dit...

PASTÍS DE XOCOLATA AMB LACASITOS:
Per fer aquest pastís necessitem aquests ingrdients:
-Pa de péssic.
-Xocolata desfeta o nocilla.
-Margarina.
-Lacasitos.
Primerament obrim el pastís en dos o tres pisos , després possem xocolata per tota la primera base de el pastís.
Seguidament a la segona base posem margarina.
Després juntem totes les parts i envoltem totes les bases senceres de xocolata. Quan ja està tot cobert de xocolata ens dipossem a gurnir-lo.
Finalment possem els lacasitos per tot el pastís.
Es una recepta molt sencilla i molt ùtil per als aniversaris.
Està molt bó tasteu-lo.

Ana Castro Alonso ha dit...

Per a fer aquest pastís has de comprovar que tens tots els igredients:

- Tres ous
- 300g de farina
- 150g de sucre
- Un sobre de llevat en pols
- Tres cullerades de xocolata en pols
- Una mica de nata

I per adornar:

- Quatre cireres en almivar
- Sucre glas
- Trossos de xocolata en pols

Pasos a seguir per a fer el pastís:

Primerament, has de separar les clares d'ou del rovell i batir-les.
Seguidament, afegeix els rovells y torna a batir. Quan estigui ben batut afegeixes el sucre i el llevat i ho bateixes tot ben batut.
A contunació, afegeixes la farina i el xocolata en pols i ho remous tot ben remenat fins que no quedin grumolls.
Després, es posa en un motlle i es fica al forn uns 180º una mitja hora.
Per últim, es deixa refredar i es treu del motlle. Es posa a una safata y es decora amb sucre glas, nata i les cireres en almívar.

Clara Lopez Lahoz ha dit...

Caldràn aquests ingredients per fer aquest deliciós pastís:
-100g de farina
-50g de sucre
-50g de xocolata desfeta
-50g de mantega
-100g de nata
-2 ous
-unes poques cireres

Farem la massa amb la farina,la mantega i els ous.Afegirem la xocolata ben desfeta i el sucre per que estigui ben dolç.El posarem al forn durant trenta minuts i...després si voleu el podeu decorar amb unes cuantes cireres o una inscripció feta amb una mànega pastissera.Això és tot.Espero que us surti molt bo!
Bon profit!!!

Nuria Garcia ha dit...

Per a fer aquest pastís as de seguir aquestes instruccions:

-Primer de tot, hem de anar a comprar a la tenda aquest ingredients:
-Masa
-Xocolata
-Nata
-Xocolatines
-Maduixes
-Mantega
-Levadura

-El segon pas es amassar la massa i després, anyadir-le la xoxolata a la massa.Una vegada fet aixó, as de ficar-lo dins d'un plat on ja tinguis possat la levadura y la mantega restregada per tot el plat(amb la matega sera més façil extra
urel del pot on esta posat).

-El tercer pas es ficar la massa ja am la xocolata dins al frigorific.
Així, quan la treiem del frigorífic, sabrem que esto tot be posat i amontonat i molt bó.

-El quart pas, es ficar-lo sobre de un plat ja que estava ficat dins de un altre plat.

-L'últim pas, es decorarlo com vulguis. Nosaltres hem comprat xocolatines del barça i també maduixes per ficar-les. Amb la nata montada poden fer montanyetes de nata.

silvia cao altes ha dit...

Per fer aquest pastis has d'anar al super a per el seguents ingredients i si ja el tens millor:
-350g de farnina
-3 ous
-1 yogurt
-100g sucre
-250g de chocloata
I si vols afeguiri alra ingreden en molta cura amb la cuantitat que hi posas.

Has d'agafar un bol y fer la massa ,fica la xocolata y directa al forn amb un recipient espetcialitzat o d'alumini per fer pastissus.
Deixal al forn durant uns 20 minuts de rellotge.
Ves mirant el pastis a veure si es fa be.Quan l'aguiss de treure agafa el guant no sigui que et cremis.
Quan l'haguis tret pasali tots el detalls de precentació: les veles i si li vols posar nata al voltan.
I ja està ara bon profit y felicitats.

Patricia Rosa Belda ha dit...

Per a que et surti el deliciós pastís de la imatge, cal obtindre els següents ingredients:
-un bol arrodonit
-100g de farina
-50g de sucre
-50g de xocolata desfeta
-50g de mantega
-100g de nata
-2 ous

Primer de tot, has de fer la masa amb la farina, els ous i afegint sucre al teu gust amb mantega. Després, ho fiques al forn a la temperatura adecuada i ho deixes una estona. Finalment, quan ja ho has deixat estar una mica, pots decorar-ho amb xocolata desfeta qe has fos tu mateix, i li afegeixes nata amb una mica de sucre per sobre i ja tens un pastís deliciós i per a compartir amb altres persones.

sergi ruiz alvarez ha dit...

para preparar un pas telde chocolate se necesita:

Ingredientes:
2 tazas de harina
1 cucharadita de bicarbonato
media cucharadita de royal
1 cucharadita de sal
2/3 taza de cocoa
7 onzas de margarina
2 tazas de azúcar
3 huevos
1 1/3 taza de leche
1 cucharadita de vainilla

i asi es komo se ace

KEVIn SOLá ha dit...

Per fer un pastís de xocolata has de utiltzar: quatre ous, cent-cinquanta grams de farina, cen grams de sucre, dos cullarades de mantega, 2 cullarades de farina de(maiz);mitj llitre de nata montada, escuts del barça, i mitj quilo de frambuesas; i l'espelma.
Primer pas, has de batre els ous, fica'li uns 150 grams de farina, 100 grams de sucre, dos cullarades de mantega.
Segon pas, sortira una pasta. Fica'lo tot a l'orn.
Tercer pas, posa el xocolata per damunt.
Per finalitzar agafa les frambueses i fical'es per el pastís.

Pol Muñoz ha dit...

Per elaborar aquest deliciós pastís,heu de seguir aquestes instruccions:
Primer,prepareu un bol i poseu-hi farina,ous,sucre,oli i un yogur.Remeneu-hi bé,i obtindreu una líquid que seguidament teniu que posar en un motlle.Apart,heu de posar al bany maria mantega i xocolata,i remenar-ho bé.Es posa al forn a 180º,uns 20 minuts.Un cop està tot,poseu-hi la xocolata muntada i els confits de fruita.Seguidament amb una mica de paciència,s'hi posa el nom de la persona que hi cumpleix anys,amb estil,s'hi posen les veles,i es para a taula.Els convidats els hi agradarà molt!

Esher Alcaraz Escudero ha dit...

Per a fer aquest pastís de xocolata necessiten els següents ingredients:
- 150g de xocolata
- 3 ous
- 1 sobre de llevadura
- 350g de farina
- 100g de sucre
Cal seguir els següents pasos:
1.Bats els ous.
2.Fiquem la farina i la diluim amb els ous.
3.Fiquem el sucre i també él barrajem.
4.Després li fiquem la llevadura i la xocolata.
5.Quant tinguis feta la massa, la fiques al forn uns 45 minuts.
6.Quant treguis el pastís del forn, deixa'l reposar una estona.
Espero que us surti un bon pastís.

EIDER ha dit...

pastís de xocolata
ingredients er a 8 persones:
75 grams de cobertura de xocolata
3 rovells d'ou
150g de mantega
250g de nata
125g de sucre
50g de cafè

preparació:
fonem la cobertura en un bol de bany maria o al microones.
I anem afegin de mica en mica,barrejant amb una espàtula cadascun dels ingredients.
no s'ha d'incorporar un ingredient ,si l'anterior no està ben barrejat.
Ens ha de quedar una pasta cremosa que posarem en un motlle.
Hem de deixarlo refredar unes 6 hores a la nevera.
espero que us agradi
bon profit.
EIDER OLASO OLABARRIA

Sergi Banderas Mejias ha dit...

Un pastís d’aniversari

Per a una persona propera a la que un s’estima molt, pel seu aniversari el millo r que se’l pot regalar és un pastís d’aniversari. Doncs avui apendrem a preparar un deliciós pastís de xocolata.

Ingredients i estris:
-200 g de farina.
-100 g de cacau.
-125 g de sucre.
-2 ous.
-Decoració (objectes de xocolata, meduixes de sucre, etc.)
-Batidora.
-Motlle amb la forma del pastís desitjat.

Procediment per a fer un pastís de xocolata a partir dels ingredients anteriors:

1.Agafar els ous, obrir-los i barrejar-los amb la farina i el sucre amb la batidora durant quinze minuts, en un bol bastant gran per a evitar que se surti per fora. 2.Després de barrejar els ous, la farina i el sucre amb la batidora, si ho has fet bé obtindràs una massa bastant biscosa. Agafa el cacau i mescla’l amb la massa obtinguda anteriorment amb la batidora un altre cop, i obtindràs una massa més solida i un color semblant al de la xocolata. 3.Un cop tot barrejat com s’ha esmentat abans, fiques la massa en el motlle i deixes el motlle al forn a 150ºC durant 10 o 15 minuts. 4.Un cop fets els passos anteriors, retira el motlle del forn i alhora la massa del motlle. Si has complert correctament tots els passos ja tindràs el pastís fet. 5.Ara el que toca fer per a acabar és posar tots els elements decoratius (comestibles) com tu volguis.

Jonatan Sesma Díaz ha dit...

Per a fer aquest pastis necesittes

-3 o 4 ous
-Farina
-Chocolata
-Cireras
-Un motlla
-Un vol
-Nata

Per a fer la massa agafem els 3 ous
i en un vol es trenquen , seguidament posem la farina a poc a poc , quan ya tenim això llest.
Agafem el motlla i el posem sobra una superfície que es pugui rentar...allà mateix coloquem la massa que hem fet i ho deixem reposar uns 40 minutos aproximadament , despres hi afexim el chocolata les sireres la nata etc...i el posem mes o menys una hora al forn , i RING! ya el tenim apunt per menjar!!