dimarts, de febrer 16, 2010

TEXT PREDICTIU

Què passarà amb l'economia? Fes la teva predicció..

4 comentaris:

Sarah González Escudero ha dit...

L'economia creixerá ens els proxims anys, pot ser les empreses tinguin un mal any però amb el temps els diners que faltin es recuperaràn.
En cas de que no es recuperin, les oficines es tancaran i més gent estarà en l'atur.
Amb l'atur moltes famílies no surtiran cap al davant i gent no tindrà per menjar, en aquest cas es millor no pensar això.
En cas de que l'economia baixi serà pitjor per tots sobretot per els empresaris ja que no guanyaran tants diners.
Si l'economia baixa, n'hi haurà més crisis.

silvia ha dit...

Aquesta grafica mostra que la economia creixer en els seguents anys aixo fara que el nombre de personas en paro disminueixi.

Pero tenim que tenir paciencia.Esperem que la crisis que estem pasant no la tinguem durant mes temps.

David Conesa Ortega ha dit...

Si la gràfica és correcte i continua així, es pot estar força segur de que l'economia empitjorarà en els pròxims anys. Si la CETES augmenta vol dir que els deutes augmenten i si la inflació baixa vol dir que els preus baixen a causa de que a la gent li costa més aconseguir diners. Veient la societat actual, possiblement la quantitat de deutes i de diners per deute augmentarà, mentre que els preus potser no pujaran molt o, inclús alguna cosa pot baixar de preu. La cosa no estaria molt bé per les dificultats que hi ha per aconseguir diners i l'augment de préstecs demanats en els últims anys. La cosa va cap a pitjor però s'està equilibrant una mica.

Jonatan Sesma Díaz ha dit...

L´economia no es que vagi molt be , ya ho podeu comprovar en aquesta taula que el persentatges pugen i vaixen pero ni han mes de baixar que de pujar , les empreses le immovilitzacions lájuntament i tot aixo que esta malament per léconomia , tothom sap que tiraran en davent i que no es quedara com estem ara mateix sino que amb el cap del temps tot remontara.