dilluns, d’octubre 01, 2012

DESCRIPCIÓ 1

14 comentaris:

Arnau Solans Vázquez ha dit...

Es deixa veure una gran extensió molt edificada amb una quantitat abundant d'arbres entre casa i casa, encara que hi haurien hagut molts més abans de l'edificació, hi han molts més que en altres poblacions, ciutats, barris... Al centre de l'imatge hi destaquen unes grans construccions que no tenen cap rastre de vegetació al voltant seu a primera vista.

Katia Repullés Pedroso ha dit...

En aquesta imatge es pot veure una ciutat amb un estil urbanístic americà. En primer pla es veu el centre de la ciutat amb el seus edificis elevats. Aquest centre, com es veu en la imatge, està envoltat per petites cases unifamiliars, ordenades en quadrícula. Al fons es poden veure els carrers completament rectilinis i amb molta vegetació. Aquest tipus d'urbanisme fa que les ciutats siguin molt extenses. És una típica gran ciutat del Sud-oest dels Estats Units.

Roger Campos Sans ha dit...

En aquesta imatge podem veure unes muntanyes al fons, molt allunyades de una gran ciutat. Aquesta ciutat està formada per molts gratacels de diferents alçades. Entre les muntanyes i la ciutat es veuen quatre grans carreteres que fan que es comuniquin. A l'altra banda de la ciutat hi ha un conjunt d'arbres i petites cases que formen una urbanització.

Aina Teixidor Moreno ha dit...

En la fotografia que podem observa es veu una urbanització molt moderna. Te edificis grans i d'altres petits. Els carrers com podem veure son totalment rectes i paral.lels entre ells. Si ens fixem més veurem unes casetes petites individuals, molt boniques per cert, té una amplia planada. On ni han els edificis es podria dir que alomillor es el centre de aquell barri. La fotografia feta des de un mirador.

Miguel Labrador Naipal ha dit...

És una ciutat molt gran y edificada abunden el edificis com bolcs, cases y gratacels; y es pot apreciar una extensio de terreny molt verdosa y vegetal. Sembla una ciutat d'estil americà. Al fons de la imatge hi ha carreteres comunicades entre si, y mes al final de l'imatge es poden apreciar unes muntañes. La foto sembla que està feta des d'un punt bastant alt com un helicopter, altres muntanyes o un mirador.

Sergi Arrayás Puig ha dit...

En aquesta imatge es pot veure una gran ciutat típica nord-americana. A la part baixa de la fotografia es deixen veure unes cases entremig d'una vegetació d'arbres bastant abundant. Al mig de la imatge són visibles grans edificis, en el que deu ser l'epicentre de la ciutat. Darrere d'aquests grans edificis es veuen altres cases amb més vegetació. Al fons es dibuixen unes altes muntanyes emboirades.

Víctor Molina Ciuró ha dit...

En aquesta fotografia es pot veure una petita ciutat on es troba en mig d'un bosc, amb edificis alts.
A l'horitzó es pot veure unes muntanyes amb un cel radiant i sense núvols. Aquesta ciutat petita està envoltada de vegetació i no te ni aeroport, ni estació del tren ni res que s'assembli. Tampoc es una ciutat d'Espanya, sembla ser d'un altre país.

Evelyn Acevedo Sans ha dit...

En aquesta imatge podem veure una ciutat.El que mes destaca es que hi han masses herbustos.En canvi hi ha una altra que no té gens de vegetaió.Esta molt malament distribuit.Es una ciutat una mica estranya pero a la vegada bonica.També podem veure al final unes muntanyes molt boniques.

David Marrugat Gómez ha dit...

A aquesta fotografia es veu diferents tipus de blocs, edificis amb bona cualitat, també es veu al principi semblà una petita ciutat, i al final final, d e tot hi ha una montanya amb un paissatge molt bonic, com per un gran dibuixant, aquesta imatge suposu que representa alguna cosa, pero no ho sé.

Jonathan Rubio Nebot ha dit...

Es una imatge de una ciutat amb boscos i edificis i una montaña al fons i molts arbres que tapen casi tota la ciutat no es veuen ni les carreteras ni tant sols les persones ni cotxes etc. Els edificis son molt grans es igual a la ciutat del sud-oest dels Estats units que esta an uns metres mes devant.

Eric Rivas Lobato ha dit...

En aquesta imatge es pot veure una ciutat plena de arbres i plantes pel mig de la ciutat encara que es veu una ciutat bastant avançada pels grans edificis però també n’hi ha cases petites. Al final es poden veure unes muntanyes molt altes i amb una mica de boira però es veuen verdes amb molta vegetació. Es un dia clar i solejat i sembla que fa calor.

Carlos Josue Romero ha dit...

En aquesta fotografia es pot veure edificis molt grans i alguns petits,es pot veure al principi una petita ciutat amb casas cobertes de arbres.El pasisatge es amb molta vegetació i edificis moderns.Al final de la fotografia es pot veure montanyes molt grans.

Miguel Postigo Talón ha dit...

En aquesta imatge podem observar una ciutat que es troba envoltada de molts arbres i a uns quants kilòmetres veiem unes muntanyes. Hi podem veure dues parts diferenciades de la ciutat: la zona residencial, amb cases unifamiliars, i la zona financera, on hi trobem gran nombre de gratacels. Per arribar a la ciutat trobem diferents carreteres molt llargues i amples.

Andy López Cánovas ha dit...

En aquesta imatge es pot veure una ciutat no molt gran, amb pocs edificis, alguns molt grans i d'altres més petits, i amb moltes cases envoltant el centre de la ciutat i els edificis. Tant vorejant, com dintre de la ciutat hi han moltíssims àrbres, sobretot a la zona de les cases. Fora de la ciutat hi ha un bosc amb una gran quantitat d'àrbres amb unes muntanyes al final.