dilluns, d’octubre 01, 2012

DESCRIPCIÓ 4

15 comentaris:

Aimar Roy Arias ha dit...

En aquesta imatge es veu a dos nois fent una activitat coneguda com taekwondo. Aquests nois porten un tratje que es diu dobok i és de color blanc, amb una protecció que cobreix el tronc. Estàn a una sala on fan les competicions i a qui guanyi li donen un preni o copa. La meva opinió és que aquest esport és una mica violent i no m'agrada que el tratge sigui blanc.

Miguel Labrador Naipal ha dit...

En aquesta imatge es veu com dos nois estan fent taekwondo, un esport de defensa personal mes que de lluita. El noi del equip blau li esta dononant un ''monton jirugui'' que vol dir atac amb el puny a mitjana alçada. Li està donant en el casc i representa la puntuació més alta que pots aconseguir que és tres. El tratge que porten es diu dobok i el que porten al estomag es un peto molt dur que servei per a protegir.

Alisson Romero Dominguez ha dit...

En aquesta imatge veiem dos nens fent taekwondo, pel que sembla i pel que veig en aquesta imatge aquests dos nens estan en una competència, la roba que porten em sembla adequada per fer aquest esport, protegeix la panxa i el cap, enrere d'ells veiem uns nens i un senyor veient com competeixen els dos nens, la veritat és que m'agrada el taekwondo però no ho faig.

Laura Onieva Rodríguez ha dit...

En aquesta imatge es pot apreciar un combat de dos nois en taekwondo. Es veu un tatami de color blau i vermell. Un nen porta les proteccions de color blau i l'altre de color vermell,al seu costat s'aprecia un àrbitre que controla el combat i al final un noi assegut que es el mestre d'algun dels dos nois. També es veuen uns cuants nens i nenes que visualitzen el combat.

Patricia Prats Romero ha dit...

En aquesta imatge veiem a dos persones practicant Taekwondo. Aquestes persones estan fent combat. Cadascun te un color diferent per poder diferenciar de quin equp són. Els nois estan protegits per tot el cos. Porten un casc, un peto, guants... i per dintre segur que porten més coses de les que es veuen. Sembla que s'han barallat i que l'àrbitre els esta separant.

Paula Granel Barba ha dit...

En aquesta imatge veiem dos nois que estan fent taekwondo.Porten la roba i les proteccions adecuades per practicar aquest esport ja que és molt important per no fer-se mal.Sembla que estan en una competició.En veu que entre ells està el àrbitre ,i assegut un senyor que pot ser un entrenador.Asseguts al terre hi han tres nens que poden ser familiars o amics.

Dani urrutia ha dit...

Son dos nens que esta fent thaikondo un amb el casc vermell i l'altre amb el casc blau son mes o menys de la mateixa altura i es pot veure claramaent co un nen li esta ficant un cop de puny a l'altre mentres el altre nen que va a recibir el cop de puny es protegeix amb les seves mans per evitar el cop de puny.

David Marrugat Gómez ha dit...

En aquesta imatge es pot apreciar a dos nois practicant un art marcial qué es el taekwondo. Aquests nois están a un lloc d'entrenament, suposu, qué un gimnás on practiquen el Taekwondo. Aquest tipus "d'esport" Es un esport on es practica basicament la defensa, no es lluita com altres, El que porten posat aquells dos nois es diu dobok i després mes a sota porten com un peto, peró que es lo suficientment dur per a protegirse.

David Marrugat Gómez ha dit...

En aquesta imatge es pot apreciar a dos nois practicant un art marcial qué es el taekwondo. Aquests nois están a un lloc d'entrenament, suposu, qué un gimnás on practiquen el Taekwondo. Aquest tipus "d'esport" Es un esport on es practica basicament la defensa, no es lluita com altres, El que porten posat aquells dos nois es diu dobok i després mes a sota porten com un peto, peró que es lo suficientment dur per a protegirse.

Pau Romero Galera ha dit...

Aquest dos nens estan fent taekwondo es una competicio tenen petos electronics porten el doobok i el cinturo que es de color negreun porta el peto vermell i un altre blau. el arbitre diu que parin de lluitar i un nen esta mirant el combati un señor fen fotos o un entrenador i un nen li esta donant un punt al cap pero aixo no es pot fer

Jonathan Rubio Nebot ha dit...

en aquesta imatge es veu uns nois fent una classe de taekwondo amb cinturons electrics es un torneix que el que guanyi es pasa de sinturo el traje es de culor blanc el nen esta fent un "monton jirugui" que vol dir atacar amb el punll a mitja alçada a quest esport serveix per saber de fensarta cun algu intenti ferte mal

Miguel Postigo Talón ha dit...

A la imatge número quatre podem observar un combat de taekwondo. Els dos rivals es troben a sobre del tatami i van equipats amb dobok i amb les proteccions que s’utilitzen en aquest esport. Sembla que el jutge està aturant el combat perquè els lluitadors s’han sortit dels límits del tatami i han de reiniciar el combat des del centre.
Per mi, és un esport molt interessant perquè les arts marcials m'agraden molt.

Miguel Postigo ha dit...

La noia de la fotografia va ben vestida amb un vestit molt elegant blanc amb puntets negres, un cinturó i un collaret negres com les seves sabates. Va en bicicleta passejant per un camp i porta un paraigües obert perquè el cel està molt negre i pot ploure.
Aquesta imatge sembla ser una fotografia artística, ho crec perquè cap persona aniria vestida així en bicicleta i en un dia de núvols i pluja.

Carlos Josue Romero ha dit...

En aquesta fotografia podem observar a dos nens fen taekwondo,un nen porta una protecció de color blau i l'altre nen de color vermell.Com es pot veure el nen de la protecció de color blau sembla que va guanyant.També es pot veure que l'arbitre lis diu alguna cosa.

Andy López Cánovas ha dit...

En aquesta fotografia es pot veure a dos nois practicant un esport molt conegut i que practiquen moltes persones, el taekwondo. S'estan enfrontant dos nois, encara que no es un esport de lluita si no de defensa, porten cadascun un casc i una especie d'armilla, que serveixen per protegir-se dels cops del rival. El blau li esta donant un cop al cap al vermell, mentre el professor i altres persones miren.