dilluns, d’octubre 01, 2012

DESCRIPCIÓ 5

21 comentaris:

Arnau Solans Vázquez ha dit...

Es pot veure una dona amb un vestit blanc amb taques negres pasejant amb bicicleta i un paraigües negre a la mà pel que sembla que és un camp, en el qual, al fons podem divisar el que seria un bosc molt frondós amb un cel que amenaça amb pluges molt fortes o fins i tot una gran tempesta. Al fons molt darrera dels núvols hi ha una petita ratlla on hi ha un cel una mica més clar.

Katia Repullés Pedroso ha dit...

En aquesta imatge observem una dona en bicicleta i amb paraigües. Porta un vestit i unes sabates de tacó, poc adequats per anar amb bicicleta. Al fons veiem uns núvols de tempesta per això encara que porti paraigües no es bo per fer ciclisme. En qualsevol moment es pot caure perquè va amb una mà al manillar i una altre portant el paraigües. Més bé sembla una fotografia artística o publicitària, que una cicloturista. Porta un model de bicicleta molt clàssic i molt bonic.

Roger Campos Sans ha dit...

En aquesta imatge es veu una dona que està passejant amb bicicleta i porta un paraigües que és negre. Porta un vestit de color blanc amb taques negres i un cinturó negre. La bicicleta que porta és de color blanca i blava, i és antiga. El paisatge del fons és un prat. Al fons es veu una muntanya. El cel està molt ennuvolat, a punt de caure una tempesta.

Aimar Roy Arias ha dit...

En aquesta fotografia es veu a una dona amb el cabell llis, un vestit blanc amb talps negres, iguals que el llaç que porta rodejant-li la cintura . Està montada en una bicicleta d'un color blau clar i algo de blanc. Porta un paraigües negre com el carbó ja que el cel està de tempesta. A sota de cel i al costat de dret de la noia hi ha un gran camp de jespa de color verd enfosquit.

Aina Teixidor Moreno ha dit...

En aquesta imatge podem observar a una noia jove. Aquesta noia, té un vestit de color blanc amb unes petites taques negres, si ens fixem també té un cinturó de flor negre. Als peus porta uns tacons també de color negre. Aquesta noia té la pell molt palida, els seus pòmuls estan maquillats amb un to rosa. A la seva mà hi porta un paraigües que l'agafa d'una sola mà, ella va amb bicicleta.

José Luis Reyes Calderón ha dit...

En aquesta imatge hi ha una noia en una bicicleta i amb un paraigües. Aquesta noia té els cabells llargs i porta un vestit de colors negre i blanc, els seus tacons i el paraigües són de color negre amb el bastó marró i la bicicleta és de colors blau i blanc. En el fons es veu un camp de gespa i es veu que està plovent, perquè el cel té molts núvols obscurs.

Miguel Labrador Naipal ha dit...

Es pot veure una dona amb una bicicleta i un paraigüa negre en la mà dreta perquè està plovent i fa tempesta. Porta un vestit blanc molt bonic amb molts lunars negres i també un llaç què li envolta la cintura, també negre, i unes sabates de tacó la bicicleta és molt antiga i és blava i blanca al costat de la noia hi ha una gran extensió de gespa i al final uns turons molt alts.

Sergi Arrayás Puig ha dit...

En aquesta imatge es veu una dona amb un vestit blanc amb taques negres, amb un collaret i unes sabates de tacó negres. La dona es troba passejant en una bicicleta blava i blanca amb un paraigües negre. Està enmig d'un camp, darrere seu es veu herba i un cel negre vorejant les muntanyes. Sembla una fotografia d'una altra època, la bicicleta i la vestimenta ho fan pensar.

Laura Onieva Rodríguez ha dit...

En aquesta imatge es veu una noia de pell blanca,amb un vestit blanc amb taques de color negre i sabates de taco negres. Va sobre una bicicleta i amb un paraigües negre. Al fons de d’imatge es veu el cel negre com si fos a caure una d'aquelles pluges torrencials i es veu també un camp i muntanyes al final. La noia te un semblant pensatiu.

Patricia Prats Romero ha dit...

En aquesta fotografía es pot obserbar una noia en bicicleta amb un vestit, no molt llarg, que és de color blanc amb punts molt petits negres. El dia és de pluja, per aixó porta un paraigues que es pot veure que és de color negre que fa cunjunt amb el vestit y el llàs que porta a la cintura. La noia va molt elegan i tambe porta un tacons del maeix color que el paraigÜes.

Víctor Molina Ciuró ha dit...

En aquesta imatge es pot veure un aire molt trist amb una noia anant amb bicicleta i al mateix temps agafant un paraigües amb la mà dreta. El cel sembla que estigui apunt de ploure. Darrere de la noia semble que n'hi han uns camps preciossos de color verd. La noia sembla ser que va molt arreglada com si anés algun lloc especial o tingués alguna cita.

alexandra blanco vidal ha dit...

En aquesta imatge es pot observar una noia que esta passejant amb una bicicleta per un cami de camp.
la noia porta un vestit blanc amb punts negres un cinturo negre amb un llaç. Porta un paraigues negre perque sembla que plou .
La noia sembla que va una mica pensativa com si le preocupes alguna cosa

Paula Granel Barba ha dit...

En aquesta imatge podem veure una noia jove en bicicleta ,un model molt clàssic de color blau,també porta un paraigües de color negre.La noia porta un vestit blanc amb taques negres,un collaret negre i un llaç a la cintura de color negre també.El seu rostre és molt pàlid.Es veu que està en un prat i que és un dia molt ennuvolat.

Evelyn Acevedo Sans ha dit...

En aquesta imatge podem veure una senyora amb un vestit blanc molt bonic.Es com una fotografía antiga.El temps no es molt bó,hi han molt de núbols.Es una senyora molt bonica.Ella va amb bicicleta i amb un paraigues negra.Sembla una dona tranquila y que li agrada esta relaxada.Porta una bicicleta bastant antiga pero a ella li queda bé.

Dani urrutia ha dit...

En aquestA IMATGE ES VEU UNA NOIA DE UNS VINT ANYS amb un paraiguas a la bici no fa un dia molt bo

David Marrugat Gómez ha dit...

En aquesta imatge es pot apreciar, a una noia que porta un vestit blanc amb taques negras, porta un paraigües amb una má, la bicicleta es de color blava i blanca, molt clàssica i la noia va amb bicicleta, sembla un dia dolent, com fosc.Semblà que aquesta noia i vagi pero una carretera solitària, sembla com si fos un anunci per promocinar alguna cosa, al final es veu que no es un día gairé agradable per anar d'aquesta manera.

Pau Romero Galera ha dit...

En aquesta fotografia es veu na noia que esta anant en bicicleta el temps no es molt bo per aixo porta un paraigües ala mà que es de color vermell, tambe porta un vestit blanc. La bicicleta es molt antigua per que es veu

David Marrugat Gómez ha dit...

En aquesta imatge es pot apreciar, a una noia que porta un vestit blanc amb taques negras, porta un paraigües amb una má, la bicicleta es de color blava i blanca, molt clàssica i la noia va amb bicicleta, sembla un dia dolent, com fosc.Semblà que aquesta noia i vagi pero una carretera solitària, sembla com si fos un anunci per promocinar alguna cosa, al final es veu que no es un día gairé agradable per anar d'aquesta manera.

Silvana González Dextre ha dit...

En aquesta imatge podem apreciar una noia molt palida, que porta posat un vestit blanc amb punts negres. Va amb una bicicleta antiga que per la carretera en un dia fosc. Ella per si de cas porta un paraigua negre. Jo crec que la seva forma de vestir no és adequat per anar amb bicicleta ja que també podem veure que va amb talons.

Miguel Postigo Talón ha dit...

La noia de la fotografia va ben vestida amb un vestit molt elegant blanc amb puntets negres, un cinturó i un collaret negres com les seves sabates. Va en bicicleta passejant per un camp i porta un paraigües obert perquè el cel està molt negre i pot ploure.
Aquesta imatge sembla ser una fotografia artística, ho crec perquè cap persona aniria vestida així en bicicleta i en un dia de núvols i pluja.


Eric Rivas Lobato ha dit...

En aquesta imatge veiem una noia d’uns trenta que va amb una bicicleta pel camp. La bicicleta es moderna però te un estil antic de color blau i blanca. La noia amb una ma porta la bicicleta i amb l’altre un paraigües negre ja que es veu un dia ennuvolat. Aquesta porta un vestit blanc de punts negres i a la cintura porta un llaç.