dilluns, d’octubre 01, 2012

DESCRIPCIÓ 3

12 comentaris:

Katia Repullés Pedroso ha dit...

Es pot apreciar que aquesta imatge és totalment surrealista. Es sembla molt a l'estil de Dalí pel dibuix, el color i el tema. El més impactant a primera vista són els trombons que substitueixen les trompes dels elefants. Per la forma i pel seu so, l'instrument musical queda transformat en trompa. Després, podem observar les banyes del cérvol que són un arpa, la vegetació són trompetes i els núvols són les notes musicals. Podem dir que aquesta imatge és una metàfora musical.

Aina Teixidor Moreno ha dit...

En aquesta imatge o fotografia, s'observa perfectament que és un quadre. Aquet cuadre té tres diferents tipus de animals, però en el que mes ens fixem es l'elefant, no té totalment la cara sinó que te una trompeta, tan com el primer com els dos que ni ha al fons. Les herves son també instruments musicals. L'altre animal el cérvol té un arpa a dalt de les banyes. Es pot dir que aquet cuadre té to.

Aimar Roy Arias ha dit...

En aquesta fotografia es nota la imaginació i per això m'agrada. Es poden veure uns volcans treient fum amb el cel blau, i un llag molt petit i trist on hi han oques i anaguets negres . Després es veu un cérbol que entre les seves orelles té un arpa, ven petita i molt bonica. I per últim: els tres elefants, que en comptes d'una cara normal i corrent d'elefant, tenen un trompeta.

Alisson Romero Dominguez ha dit...

En aquesta imatge podem veure la imaginació i passió pels animals d'algú, en la meva opinió aquesta imatge no em sembla molt comú, jo crec que tenen molt en comú les trompetes i la trompa dels elefants, perquè el so que fan s'assemblen una mica,
Sota els elefants podem veure més animals, un cérvol i algunes aus i dalt dels elefants veiem un cel amb núvols en forma de notes musicals.

Laura Onieva Rodríguez ha dit...

Aquesta fotografia es un cuadre, per ser mes exacte una pintura de Dalí. Es pot apreciar una gran varietat d'animals i una grna varietat d'instruments,la gran atenció que capta aquesta imatge es que el animals tenen alguna part del cos feta o canviada per instruments musicals,com;l'elefant el seu cap,el cèrvol, te les banyes com un arpa i les suposades plantes es barregen amb instruments.

Patricia Prats Romero ha dit...

En aquesta imatge es pot veure perfectament que és un cuadre. Es te que tindre molta imaginació per fer això. Podem observar que els elefants són el centre d'atenció per qué el seu cap l'an sustituit per un istrument. Si obserbem amb atenció podem veure que l'herba és "exactament" l'instrument que porten els elefants com a cap. Tambe podem veure com un animal porta una arpa petita.

José Luis Reyes Calderón ha dit...

En aquesta imatge es pot veure un quadre. Jo crec que aquest quadre representa que la música està en totes parts del món, i que el pot fer qualsevol persona, animal o altre esser viu, crec que s'ha volgut representar la bellesa de la música en tots els llocs i etapes de la vida dels éssers vius, i que la música ens uneix cada dia encara que siguis diferent.

Víctor Molina Ciuró ha dit...

En aquesta imatge es pot apreciar un aire molt surrealista, combinant animals amb instruments musicals de cara. A primer pla es pot veure uns elefants amb cara de trompa (instrument musical) y també un cèrvol que al cap té un arpa. Les plantes son trompetes, trombons i plats de bateríes. el cel es blau clar amb núvols.

alexandra blanco vidal ha dit...

En aquesta fotografia es pot observar dos aspectes diferents.
Els elefants tenen el cos de animal i els caps de instruments musical.Tambe es pot veure un cervol entre instruments de musica que fan de sustitucio d`herves.
En la imatge es pot veure un cel molt obert.

Evelyn Acevedo Sans ha dit...

Aquesta imatge es molt extranya.Hi ha moltes coses ilògiques.A primera vista el mes estrany es que els elefants no tenen cap nomes es una trompeta.Les banyes del cèrvol son arpes,també les herbes son notes musiclas.Aquesta imatge es pot dir que es musical.I que no hi ha res amb sentit.

Silvana González Dextre ha dit...

En aquesta imatge podem apreciar una imatge que no és real, amb molta creativitat, pels seus colors, per la cara de l'elefant, pel cel ... Sembla més aviat un dibuix que vol destacar els animals amb la música. Té 4 tipus d'animals, com ara el cigne, l'elefant, el cérvol i uns ocells petits. I ja es veu que tot el demés són instruments.

Andy López Cánovas ha dit...

Aquest quadre m'agrada molt perquè relaciona dues coses que m'agraden molt, la naturalesa i la música, dues coses que es troben juntes molt sovint, i no només als quadres. Si et fixes bé veuràs que la vegetació son instruments de vent i percussió; trompetes, trombons, flautes, plats... , les banyes del cérvol són un arpa, les trompes dels elefants són tubes i els núvols notes.