dilluns, d’octubre 01, 2012

DESCRIPCIÓ 2

12 comentaris:

Arnau Solans Vázquez ha dit...

Es pot veure una persona minusvalida accedint a la seva residencia,sense cap complicació perquè la porta està al nivell de la pedra sense deixar lloc a cap escaló, al voltant de la porta podem observar una decoració simple com unes flors, una catifa marró amb la vora negra i petita decoració al mig. Els marcs de la porta porten uns vidres incrustats amb l'objectiu de decorar l'entrada.

Roger Campos Sans ha dit...

En aquesta imatge es veu un home, que està d'esquena, amb una cadira de rodes. Tinc la sensació de que té dificultats per entrar per la porta perquè es troba amb barreres arquitectòniques. Jo crec que aquest home es deu sentir trist, ja que, no pot fer les mateixes coses que els que no tenen aquesta minusvalia i cada dia es deu trobar amb molts obstacles que li fan la vida més difícil.

Sergi Arrayás Puig ha dit...

En aquesta imatge es pot apreciar a una persona amb una minusvalidesa evident en cadira de rodes. Es tracta d'un home vestit amb una jaqueta amb caputxa negra i uns pantalons llargs marronosos. A la porta hi ha un gerro amb unes flors grogues, també hi ha una catifa marró i la porta és blanca amb vidres. No crec que aquesta persona sigui feliç i aquesta petita acció com es passar per una porta li deu costar.

Alisson Romero Dominguez ha dit...

En esta imagen podemos ver a un señor en silla de ruedas, el hombre lleva una chaqueta negra y pantalones marrones, podemos ver que el hombre está entrando en una casa y en el interior de la puerta apreciamos un mueble negro, yo diría que es moderno, encima tiene unas flores blancas y naranjas, yo creo que este hombre agradece lo que es y que es feliz con lo que tiene.

José Luis Reyes Calderón ha dit...

En aquesta imatge es veu un senyor en cadira de rodes entrant a una casa, jo penso que aquest senyor esta trist perquè no pot fer moltes activitats, però jo crec que ell esta fent molt per a superar això. Aquest home porta una jaqueta negra i uns pantalons marrons,la cadira de rodes es de color negre i gris, la entrada a la casa es de color blanca, te un florer i és molt acollidora.

alexandra blanco vidal ha dit...

En aquesta imatge es veu un home minusvalid i va en cadira de rodes.
Esta intentant pasar a la seva casa, porta una jaqueta negre i pantalons marrons. La porta de la casa es blanca amb cristalera i al interior podem veure un moble de recibidor antic. Jo crec que la vida de aquest home no es molt agradable perquè no te la mateixa mobilitat que la resta de les persones.

Paula Granel Barba ha dit...

En aquesta imatge es veu un senyor en cadira de rodes.Sembla que és d´edat mitjana. Porta una jaqueta fosca i pantalons clars.Està entrant en una casa,jo crec que sense cap dificultat perque no hi han obstacles.Jo crec que a casa seva no té problemes d´accés perquè deu estar acondicionada,però segur que es trobarà amb moltes obstacles en molts llocs.

Dani urrutia ha dit...

En aquesta imatge es veu a un home amb cadira de rodes que esta entrant a la seva casa o de algun amic o familiar des de el meu punt de vista crec que el home no esta molt animat jo crec que es per qué no pot caminar no m 'agradaria esta a la seva situacio

Jonathan Rubio Nebot ha dit...

En aquesta imatge es veu un home en cadira de rodas entrant en una casa de uns amics o familiars sus al costat seu hi ha un jerro que deu valer una fortuna.D'intra de casa hi ha un cuadre hi un moble hi es veu la meitat de la cuina a vaix del home minosvalid hi ha una alfombra molt antiga la casa esta pintada de blanc suau que asta podien grafitellar en ella

Silvana González Dextre ha dit...

En aquesta imatge podem veure una persona discapacitada, no pot caminar per algun accident o algun motiu personal .. Tinc la sensació que li costa entrar per la porta. Aquest home porta una jaqueta negra, i uns pantalons marrons. En el meu parer jo crec que sentira com una persona diferent ja que no pot fer les mateixes coses que podem fer nosaltres.

Carlos Josue Romero ha dit...

En aquesta fotografia es pot observar que hi ha un home en cadira de rodes.Esta entrant en una casa pot ser seva o d'algun familiar.El home porta una jaqueta negra,pantalons marrons clars i unas olleres de color negre.Al costat seu hi ha unas flors groges i abaix seu un felput de color marró

Eric Rivas Lobato ha dit...

En la fotografía es veu a un home discapacitat amb una cadira de rodes entrant a una casa amb una porta blanca amb cristalls. Les dos rodes traseres están trepitjan una catifa. N’hi ha un mur d’obra vista d’un color amarronat. Al costat del home n’hi ha un jarro marro gran amb flors groges. dins de la casa es veu una paret blanca amb un cuadre penjat a la paret.